Bitlis’te Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) 5. Olağan İl Genel Kurulu, geniş katılımla gerçekleştirildi. Program kapsamında İl Temsilciliği görevi devredildi. Göreve başlayan yeni İl Temsilcisi Murat Eren’i tebrik eden Bitlis Valisi Ahmet Karakaya, önceki dönem temsilcilerine katkılarından dolayı teşekkür etti.
Vali Karakaya yaptığı konuşmada, gençlerin donanımlı bireyler olarak yetişmesinin ülkenin geleceği açısından kritik önem taşıdığını vurguladı. “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin bilimsel donanım, kültür, sanat ve sportif faaliyetler ile milli ve manevi değerlerle donanmış bireyler olarak yetişmesi, ülkemizin yarınları açısından büyük önem taşımaktadır. Türkiye, her zaman ihtiyaç sahibi milletlerin yanında yer almış ve mazlumların sesi olmaya devam etmiştir” ifadelerini kullandı.
Programa; Bitlis Valisi Ahmet Karakaya, Tatvan Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Enes Seba, Adilcevaz Belediye Başkanı Av. Abdullah Akbaba, BEÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Behçet Kocaman, AK Parti Tatvan İlçe Başkanı Erhan Ayaz, STK temsilcileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.
1
Anahtar Parti, Bitlis’te Teşkilatlanma Çalışmalarını Başlattı
867 kez okundu
2
Bitlis İl Sağlık Müdürlüğü Basın Sorumlusu Yunus Altun’a Teşekkür Belgesi
719 kez okundu
3
Kaçak balık avına 2 bin 525 TL para cezası
190 kez okundu
4
Maşallah Uluel, BİDEF Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
61 kez okundu
5
Hasan Sönmez: Tatvan Esnafının Sorunlarına Somut Çözümlerle Aday
31 kez okundu
Sitede yayınlanan yazılar ve yorumlardan yazarları sorumludur. Yayınlanan yorumlardan Haber Sitesi sorumlu tutulamaz. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Sitemizde yayınlanan haber, köşe yazıları ve fotoğraflar izin alınmaksızın kaynak gösterilse dahi, herhangi bir ortamda kullanılamaz ve yayınlanamaz.